Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı in sağlamlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz birlik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı gün otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni düşünce kucakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sertifikasız yangın kapıları da reva maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Vüruten teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz çokça ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün kovuşturma fail bir firmayız.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın ve müstacel gestalt anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu branş bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Sevdiklerimiz arasında pürüz olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler sinein hayat kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere malik olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının rahat açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page